Daten is leuk en spannend. Maar… als je niet lekker in je vel zit, of op zoek bent naar een partner ‘om de eenzaamheid samen te overwinnen’, wees gewaarschuwd. Je zult waarschijnlijk alleen mensen aantrekken die er net zo voorstaan. Is dat wat je wilt? Als je min of meer wanhopig op zoek bent naar een partner, schrikt dat af. Zorg daarom eerst dat je beter in je vel zit. Een partner is een verrijking van je leven, geen oplossing voor een probleem.

Mensen die last hebben van eenzaamheid zijn vaak meer teruggetrokken, een tikje angstig, niet overlopend van zelfvertrouwen. Herken je wat van jezelf? Je bent verstandig als je voor je gaat daten eens grondig aan zelfonderzoek doet. Zorg zo nodig voor hulp om je zelfvertrouwen op te krikken en zelf te leren op een positieve manier om te gaan met eenzaamheid.

De cursus Creatief Leven is daarvoor gemaakt. Als je last hebt van eenzaamheid lijkt een partner misschien wel de oplossing, maar dat zou wel eens tegen kunnen vallen. Doe daarom eerst de cursus, dan weet je precies wat je zoekt en … wat jij te bieden hebt. Je zelfvertrouwen is gegroeid en je weet wat je zoekt en waar je wilt zoeken.