Eenzaamheid -zelftest

Wil je een serieuze en anonieme test doen? Doe dan deze diagnostische test. Deze test is veilig en bewaart jouw gegevens niet.

Eenzaamheid.info | Aan eenzaamheid moet je wat doen. Zelf. Maar niet alleen

Doe de anonieme eenzaamheidstest

Deze test meet niet alleen hoe je scoort op eenzaamheid. Het geeft je ook een idee van je vitaliteit. Je vitaliteit zegt iets over hoe makkelijk het voor jou is om met het dagelijks leven om te gaan.

Bovendien geeft deze test je – op basis van jouw antwoorden – een indicatie over wat jij in jouw geval het beste kunt ondernemen.

Start knop | Eenzaamheid.info

Wil je meer weten over de test, het ontstaan, de achtergronden, waarom het anoniem is en nog veel meer, kijk dan op deze pagina.

Wat je ook doet, zorg voor jezelf!

Jeannette Rijks

Jeannette Rijks

Jeannette Rijks is pionier in de aanpak van eenzaamheid. Zij ontwikkelde een zeer succesvolle methodiek voor de aanpak van langdurige eenzaamheid, die op TV te zien is geweest. Ook schreef zij boeken over eenzaamheid en maakte zij de online eenzaamheidstest waarmee iedereen anoniem de eigen eenzaamheid kan meten. Met haar trainingsbedrijf, Faktor5, verzorgt zij deskundigheidsbevordering voor professionals. Want, zoals ze zelf zegt:’het kan wél!’.

In dit artikel

Sponsored content