Wat je moet weten… voor je gaat daten

Datingsites verleiden je via internet een partner te zoeken. Niks mis mee, maar… als je niet lekker in je vel zit, of op zoek bent naar een partner ‘om de eenzaamheid samen te overwinnen’, wees gewaarschuwd.

Mensen die last hebben van eenzaamheid zijn vaak meer teruggetrokken, een tikje angstig, niet overlopend van zelfvertrouwen. Herken je wat van jezelf? Je bent verstandig als je voor je gaat daten eens grondig aan zelfonderzoek doet. Daten als je je onzeker voelt of ongelukkig, is vrijwel zeker een garantie voor mislukking. Dat wil je toch niet?

Als je last hebt van eenzaamheid lijkt een partner misschien wel de oplossing, maar dat zou wel eens tegen kunnen vallen. Eerst jezelf op de rit, goed in je vel, en dan met zelfvertrouwen op pad. De cursus Creatief Leven is daarvoor gemaakt.Doe daarom eerst de cursus, dan weet je precies wat je zoekt en… wat jij te bieden hebt. Je zelfvertrouwen is gegroeid en je weet wat je zoekt en waar je wilt zoeken.

In tijd van twee maanden ben je klaar om te daten… of misschien maak je wel een andere keus!

Jeannette Rijks

Jeannette Rijks

Jeannette Rijks is pionier in de aanpak van eenzaamheid. Zij ontwikkelde een zeer succesvolle methodiek voor de aanpak van langdurige eenzaamheid, die op TV te zien is geweest. Ook schreef zij boeken over eenzaamheid en maakte zij de online eenzaamheidstest waarmee iedereen anoniem de eigen eenzaamheid kan meten. Met haar trainingsbedrijf, Faktor5, verzorgt zij deskundigheidsbevordering voor professionals. Want, zoals ze zelf zegt:’het kan wél!’.

Sponsored content