Je hebt geld genoeg. Meer dan. Jij weet dat veel mensen je niet serieus zouden nemen als je zou bekennen dat je je eenzaam voelt. Jij, eenzaam? In jouw situatie? Je hebt zo veel geld, je kunt toch zeker alles krijgen wat je hartje begeert… Rijk en toch eenzaam… alsof geld je zou vrijwaren van nare dingen in het leven.

Het is een cliché, maar waar: geld maakt niet gelukkig. Wie zich te vaak eenzaam voelt, geld of geen geld, alleen of niet alleen, moet er iets aan doen. Met geld kun je heel veel kopen, gelukkig. Bijvoorbeeld een goede coach die je helpt bij het omgaan met eenzaamheid. Of een psycholoog die met jou op zoek gaat naar manieren om gelukkiger te worden.

Gezelschap kun je ook kopen. Als je daar gelukkig van wordt moet je dat zeker doen. Besef wel dat je dan alleen afleiding vindt, geen oplossing. Er zijn overigens op de wereld meer dan genoeg geweldige mensen die je – tegen een tarief – werkelijk kunnen helpen. Met het maken van verbinding, of, als daar aanleiding voor is, met specifieke hulp of therapie.
Persoonlijke coaching is voor jou echt een goede optie. Begin met de zelftest, dan weet je wat voor jou een goede eerste stap kan zijn.

En wil je persoonlijk advies, anoniem? Doe dan iets simpels: neem een tijdelijk mailadres van hotmail of google en neem contact op.

 Kom op voor jezelf.