Ik voel me eenzaamJe eenzaam voelen is ellendig. Of je nu jong bent of oud. Je voelt je leeg en moederziel alleen. Iedereen weet hoe eenzaamheid voelt.

Maar wat het met je doet, waarom je er zo’n last van hebt en wat je kunt doen om ervan af te komen is voor miljoenen een probleem. Daar wil deze website verandering in brengen.

Eenzaamheid is een loodzwaar onderwerp. Gelukkig kun je er af en toe best met een beetje lichtheid over praten. Dat doe ik al jaren bij het begeleiden van mensen en bij het houden van lezingen en workshops, dat is wat ik hier ook wil doen.

Op deze site vind je veel informatie. Betrouwbare informatie, uit de wereld van de wetenschap. Maar ook uit de wereld van verander-management. En uit de wereld van het onderwijs. Van coaching en persoonlijke ontwikkeling. Van NLP en mindfulness.

Kennis waarvan ik denk dat het je verder kan helpen als jij of mensen om je heen worstelen met eenzaamheid.

Kennis waarvan ik vind dat het noodzakelijk is dat je ze beheerst als je anderen wilt helpen bij het aanpakken van eenzaamheid. Gebruik het zoekvak rechtsboven om een speciaal onderwerp te zoeken.